Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 1 травня
icon clock28.03.2023
icon eye610
НОВИНИ СПОРТ

Нові чемпіонки: футболістки Пулинської громади перемогли на змаганнях у Звягелі

У селі Новий Завод успішно розвивається жіночий футбол. На базі місцевого ліцею створена команда «Панчоха». І от нещодавно дівчата брали участь у нових змаганнях і здобули перше місце. Про це нашому журналісту розповів тренер Сергій Гаврилюк.

– 26 березня у місті Звягель відбувся відкритий турнір за кубок ДЮСШ імені В. П. Єрмакова з жіночого футболу «Звягельська весна», – мовить Сергій Гаврилюк. – Старша група «Панчохи» обіграла суперниць із Звягеля та Любара. У результаті стали переможницями змагань. За команду грали: Амалія Поліщук, Софія Баранівська, Яна Оріховська, Анна та Марія Березіни, Анна Прищепа, Вероніка Непошивайленко, капітан Маргарита Башинська, воротарка Оксана Журавська.

Молодша група учасниць ФК «Панчоха» – Вероніка Баранівська, Анна Лонська, Анна Дончук, Маргарита Журавська, Вікторія Башинська, Вероніка Зарічна, Кіра Гречина – здобула друге місце.

– Пишаюся результатом змагань і вірю, що у наших дівчат попереду чекає ще багато перемог, – зазначає тренер. – ФК «Панчоха» продовжує готуватися до нових змагань. І дякую усім, хто за нас уболіває та підтримує.

You cannot copy content of this page