Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock03.01.2023
icon eye113
ЛЮДИ НОВИНИ

Нова «пташка» полетіла на допомогу воїнам-землякам: жителі Пулинської громади передали на передову квадрокоптера, вартістю понад 100 тисяч гривень

Нещодавно завдяки згуртованості мешканців Пулинської громади вдалося придбати та передати воїнам-землякам – оборонцям України – квадрокоптер DJI Mavic 3. На його придбання та доставку витратили 118 140 грн, у тому числі 115 000 грн – вартість приладу, комісія за перерахунок коштів – 2320 грн та послуги пошти – 820 грн.

– Завдяки цьому сучасному, мобільному, компактному та функціональному квадрокоптеру, наші оборонці – військовослужбовці 1 мінометної батареї 1 окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна – зможуть знаходити ворога навіть тоді, коли він почуватиме себе у безпеці та коригувати дії артилерії, – розповідає голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк. – Переконаний, що ця «пташка» стане гарним святковим дарунком для наших хлопців та вкотре сигналізуватиме, що ми тут, у тилу, також працюємо на Перемогу. А щемливі побажання пулинців, закарбовані на папері, зігріватимуть їхні серця і душі у найлютіші морози. Щира вдячність усім, хто долучився. Хай ваше добро повертається у ваші родини у вигляді здоров’я, добробуту і щастя! Слава незламному українському народу! Слава Україні!

Нині на благодійному рахунку для збору коштів, спрямованих на підтримку Збройних Сил України, є понад 170 тисяч гривень. Щоденно ця сума збільшується за рахунок перерахованих коштів із марафону новорічних благодійних концертів у Пулинській громаді. Усі гроші також будуть використані на потреби наших Захисників.

You cannot copy content of this page