Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock05.10.2022
icon eye3116
ЛЮДИ НОВИНИ

На війні загинув виходець із Кошелівки Олександр Ковнацький

Сумні осінні дощі не стихають, ніби оплакують загибель синів неньки-України. Змушені сповістити про смерть нашого земляка, вихідця з Кошелівки 44-річного Олександра Людвіговича Ковнацького. З жорстокої війни рідні не дочекалися чоловіка, тата, брата, дядька…

Від Кошелівського старости Станіслава Климчука ми дізналися, що Олександр Ковнацький служив у складі 25-ї окремої десантно-штурмової бригади у танковому батальйоні. Коли ворог напав на нашу землю, з перших днів війни він свідомо пішов захищати Україну. “Смертельне поранення відважний захисник отримав на Ізюмському напрямку в Харківській області, – розповідає про тяжку втрату очільник Кошелівського старостинського округу Станіслав Климчук. – Близько 10 днів воїн перебував у реанімації у вкрай тяжкому стані. На жаль, 3 жовтня стало відомо, що Саша помер. Надзвичайно важко про це говорити, адже він був моїм учнем. Лише хороші спогади залишилися про нього, завжди спокійний, добрий, старанний, відповідальний…”

Олександр Ковнацький з дружиною Маєю, яка родом зі Сколобова, проживав у Житомирі. Виховував сина та доньку. Окрім дружини та дітей на захисника чекали сестра Зоя та племінники. Це тяжка втрата для усіх жителів нашого старостату. Ми завжди пам’ятатимемо нашого Героя. Глибока шана та Царство Небесне Олександру Людвіговичу Ковнацькому, найщиріші співчуття його рідним.

You cannot copy content of this page