Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock20.08.2022
icon eye82
НОВИНИ

На велосипеді – до Перемоги: вперше у Пулинах відбудеться крутецький патріотичний велопробіг

У середу, 24 серпня, з нагоди відзначення Дня Незалежності України у Пулинах відбудеться благодійний патріотичний спортивний захід «Велосипедом до Перемоги!». Про це нашому журналісту розповіла секретар Пулинської селищної ради Людмила Метельська.

– Для того, щоб підтримати наших Захисників і Захисниць, Пулинська селищна рада вирішила вперше провести у День Незалежності України благодійний патріотичний велопробіг «Велосипедом до перемоги!», – мовить пані Людмила. – Вік учасників – необмежений. Участь можуть взяти усі бажаючі, хто має велосипед. Місце зустрічі – біля приміщення музичної школи о 10.00 год. Маршрут буде відносно невеликим, під час якого зареєстровані велосипедисти проїдуть кількома центральними вулицями рідного містечка.

Для участі у велоподії необхідно зареєструватися до 22 серпня за посиланням https://forms.gle/2VhC7qH741uHZvZU7 або у телефонному режимі: 098 52 60 284.

– Захід безкоштовний, але кожен учасник може підтримати Захисників і Захисниць, зробивши внесок до благодійної скриньки, – зазначає Людмила Метельська. – До зустрічі на велопробізі та не забудьте одягнути вишиванку!

You cannot copy content of this page