Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock29.08.2022
icon eye476
НОВИНИ СПОРТ

«На велосипеді – до Перемоги!»: у Пулинах відбувся благодійний патріотичний пробіг 

29 серпня у День пам’яті захисників України та у рамках відзначення Дня Незалежності України у Пулинах відбувся патріотичний захід. Жителі громади мали змогу стати учасниками першого благодійного велопробігу «На велосипеді – до Перемоги!»

На велосипедах, прикрашених українською символікою, у патріотичних футболках та святкових вишиванках на велопробіг прибули майже 50 учасників.

Велоподія об’єднала патріотів різних поколінь, адже найстаршому учаснику Зигмунду Войцехівському цьогоріч виповнилося 80 років. А наймолодшому роверисту Сергію Мальку – лише 5 років. За участь у пробігу селищний голова Олександр Гаврилюк відзначив їх пам’ятними сувенірами.

Присутні щиро вітали родину Глущенко з Херсонщини. Пулинська громада стала для них другим домом поки їхнє житло – в окупації. За активну участь у патріотичному заході Наталію та двох її донечок Поліну і Злату також відзначили подарунками на добру згадку.

Велосипедисти та гості свята мали можливість підтримати акцію внесками до благодійної скриньки. Усі зібрані кошти будуть направлені на потреби наших захисників.

Благодійний велопробіг сподобався як учасникам, так і глядачам патріотично-спортивного заходу. Головної мети – згуртувати громаду робити посильні кроки для Перемоги – організаторам свята цього дня вдалося досягти!

 

You cannot copy content of this page