Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня

Мобілізація добра: у Пулинській громаді запрацював Благодійний фонд «Територія добрих справ»

Нині кожен українець тримає свій фронт – воєнний, економічний, культурний. Чимало людей під час повномасштабного вторгнення опинилися у скрутному становищі: залишилися без роботи, рідних чи засобів для існування. Тож чимало мешканців Пулинської громади долучається до різних волонтерських ініціатив. Так, депутати селищної ради Станіслав Карпінський, Людмила Метельська і Володимир Рудюк заснували Благодійний фонд «Територія добрих справ», який розпочав свою роботу символічно 19 грудня – у День Святого Миколая.

Станіслав Йосипович і Володимир Леонідович вирішили розпочати марафон добрих справ, подарувавши радість маленьким жителям Пулинської громади. Саме тому 19 грудня благодійники завітали у дитсадки та дарували дітлахам новорічні солодощі.

– Улюблене свято наших діток – День Святого Миколая, коли до дитсадка приїздять такі добрі та щирі люди і дарують радість нашим вихованцям, – зазначила завідуюча ЗДО «Сонечко» Віра Галушка. – Що може бути краще, ніж щасливі обличчя діток?

Вихованці вітали благодійників святковим концертом: розповідали віршики, танцювали та співали пісень. Розчулені «помічники» Святого Миколая з радістю вручали дітлахам солодощі.

– Саме із вашого дитсадка розпочинається шлях благодійності нашого фонду, який має назву «Територія добрих справ», – зазначає Станіслав Карпінський. – Основне бажання – наша Перемога. Всі наближають її на своєму фронті: хто з автоматом у руках, хто допомогою дітям, які прагнуть свята і не хочуть ховатися в укриттях під час повітряних тривог. Ми будемо натхненно працювати заради світлого мирного майбутнього наших діток, допомагати родинам Пулинської громали вистояти у важкий воєнний час. Разом – ми сила!

– У нинішній час ми запускаємо роботу благодійного фонду, який буде підтримувати кожного, хто потребує допомоги, – каже голова Благодійного фонду «Територія добрих справ» Володимир Рудюк. – Не можемо відкладати добрі справи на завтра. Усі згуртовані і разом будемо робити все, що у наших силах, щоб дітки посміхалися та були щасливими. Віримо у Перемогу і намагаємося якнайшвидше її здобути.

Співзасновники Благодійного фонду особисто відвідали дитсадки Пулинської громади та ощасливили новорічними солодощами понад 430 діток.

– Коли бачу сяючі від радості очі дітей, то розумію, що ми усе робимо правильно і діяльність нашого фонду буде максимально корисною для жителів Пулинської громади, – підсумовує Станіслав Карпінський. – «Територія добрих справ» мобілізує усі зусилля, аби реально допомагати суспільству і тим, хто потребує допомоги у тяжкий воєнний час.

You cannot copy content of this page