Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock03.10.2022
icon eye544
НОВИНИ СПОРТ

Медики-футболісти: у Пулинах відбувся 10-й турнір із футболу серед лікарів, присвячений пам’яті Павла Воєводи

Першого жовтня на місцевому стадіоні у Пулинах відбувся ювілейний футбольний турнір, який щороку збирає команди медичних працівників. Колеги, граючи у футбол, вшановують пам’ять досвідченого хірурга Павла Воєводи. Цього разу перемогу виборювали збірні медиків із Житомира, Пулин та Новоград-Волинського. Хто вправніше забивав голи у ворота суперників? Відповідь дізнавайтеся у матеріалі.

На відкриття турніру завітали директор фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик, очільниця обласної профспілки медичних працівників Алла Суперяга, голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк, представниця медичного колективу центральної районної лікарні Світлана Яценко, син Павла Воєводи Дмитро та його дядько Валерій Воєвода, який грав за збірну Житомира.

Під час матчів медики-футболісти намагалися виборити першість. Найбільше забили голів у ворота суперників і здобули перемогу гравці збірної із Новоград-Волинського. Друге місце – у медичних працівників із Пулин, команду яких очолював Володимир Корзун. Третє місце – збірна із Житомира.

Усі учасники турніру отримали кубки та медалі.

You cannot copy content of this page