Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 16 вересня
icon clock30.08.2024
icon eye1562
ЛЮДИ НОВИНИ

Медик пережив окупацію і нині лікує пацієнтів у Пулинах: у місцевій лікарні почав працювати хірург із Херсонщини Вадим Пашкан

Колектив КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради продовжує працювати над залученням до роботи нових медичних фахівців і розширювати перелік медичних послуг, аби жителі нашого краю не витрачали час і гроші на поїздки у медустанови Житомира. І от нещодавно до колег приєднався хірург Вадим Пашкан. Завдяки його появі з 2 вересня у медзакладі почне функціонувати кабінет відеогастроскопії та відеоколоноскопії. З новим лікарем познайомився журналіст медіацентру «Вісті».

Вадим Сергійович має понад 10 років лікарського досвіду і мешкав із дружиною-медсестрою та дітьми на Херсонщині. Усе змінилося після повномасштабного вторгнення.

– Ми пів року жили в окупації. Опісля нам вдалося виїхати. Спочатку мешкали біля Києва, а згодом прибули у Звягель, – розповідає свою історію Вадим Пашкан. – Уже два роки живемо на Житомирщині. Дружина – у декреті та весь час присвячує трьом нашим дітям. Не так давно отримав пропозицію попрацювати у лікарні в Пулинах. Погодився та натхненно допомагаю хірургічному відділенню розвиватися.

Нині пацієнти лікарні можуть отримати якісні медичні послуги щодо сучасного обстеження, консультації та безпосереднього лікування таких недуг, як варикозні хвороби ніг, всі види гриж, парапроктити, жовчно-камֹ’яної хвороби тощо.

– Ми працюємо над тим, щоб збільшити обсяг оперативних втручань, швидко реагуємо на скарги людей щодо проблем із шлунково-кишковим трактом. А ще безкоштовно проводимо сучасні обстеження шлунка, стравоходу, дванадцятипалої кишки тощо, – мовить лікар. – Із понеділка, 2 вересня, на постійній основі запрацює кабінет відеогастроскопії та відеоколоноскопії. Тому жителі краю та навколишніх населених пунктів можуть не їхати у Житомир, займати черги і платити шалені гроші за медпослуги.. Отримати кваліфіковану, сучасну та безкоштовну медичну допомогу можна нині у Пулинській лікарні.

Підготував Денис Войтенко

Без дозволу автора заборонено передрук фотографій та матеріалу з публікації

You cannot copy content of this page