Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock27.08.2022
icon eye2356
ЛЮДИ НОВИНИ

Любов перемагає війну: військовий повернувся з передової, освідчився коханій і наступного дня зареєстрували шлюб

Народження нової сім’ї – це символ відродження нашої країни та впевненості у щасливому майбутньому. Чимало чоловіків, які захищають Україну, приймають важливе рішення якнайшвидше одружитися. Саме так і сталося у закоханої пари Оксани Ругаль із села Пулино-Гута та Олександра Сайлера із Чернявки, які зустрічалися довгих шість років і зараз, у воєнний час, вирішилися стати чоловіком і дружиною. З молодятами познайомився наш журналіст та дізнався їхню історію кохання.

– Добре, що під час дії воєнного стану існує спрощена процедура оформлення шлюбу, – мовить Оксана Ругаль. – Зі своїм коханим у стосунках – 6 років! Мабуть, якби не війна, то ще б зустрічалися багато часу.

Олександр Сайлер у березні 2022 року добровольцем приєднався до лав Захисників України. Невдовзі потрапив на передову. Деякий час, близько місяця, знаходився на нульових позиціях. Пережити жахіття війни допомогло кохання.

– Як тільки дізнався про 10-денну відпустку, то вирішив часу не гаяти та одружитися на коханій дівчині, яка мене чекає вдома, – зазначає Олександр. – Тільки-но приїхав на Пулинщину, то одразу запропонував їй вийти за мене заміж.

Дівчина відповіла взаємністю і сказала «Так». Тоді подали заяву до ДРАЦСу, і вже у суботу, 27 серпня, під час урочистої церемонії зареєстрували шлюб та дали одне одному обітницю любові, поваги та вірності. Молодят щиро вітали рідні та близькі.

Ось так швидко закохані стали однією сім’єю. Це ще раз доводить, що життя не спинити, воно триває попри війну і незгоди. Кохання у режимі воєнного стану дарує надію та робить нас сильнішими.

Щиро вітаємо новостворену родину! Усе буде Україна!

You cannot copy content of this page