Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня

Учасниці колективу «Незламна» співають заради Перемоги

В Україні жінку завжди асоціювали з весною, адже вона – квітуча, яскрава, але разом з тим – мінлива та непередбачувана. За останній рік українські жінки показали наскільки вони сильні духом, як невтомно наближають Перемогу у тилу та захищають рідну землю у гарячих точках!

Наші чудові землячки активно волонтерять: плетуть маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки, готують смаколики для військових, збирають гуманітарну допомогу постраждалим, влаштовують благодійні концерти і своїм талантом заробляють кошти для воїнів ЗСУ. Саме про жіночий колектив, який бореться з ворогом та підтримує земляків українською піснею ми хочемо розповісти нашим читачам.

Коли ворог вторгся в Україну з повномасштабною війною, жительки Стрибізького старостату Курненської громади, створили вокальний гурт «Незламна». Чому обрали таку назву та що їх об’єднує, нам розповіли учасниці колективу:

– Усі шість жіночок нашого колективу мають різні професії Оксана Сірик – мед працівниця та бухгалтерка, Василина Кравчук – операторка АЗС, Тетяна Ковтун все життя займається фермерським господарством, Олена Нагорнюк – завідуюча Слобідським сільським клубом, Ніна Гутник – культорганізаторка, а Валентина Стрельченко – директорка Стрибізького центру культурних послуг. А об’єднує нас усіх – пісня, яка для нас є подихом свіжого повітря. Пісня кожного ранку дає нам крила летіти на основну роботу, а вечорами репетирувати нові виступи.

«Незламна» – ще і тому, що попри важку ситуацію у країні, постійні фінансові труднощі, повітряні тривоги ансамбль продовжує радувати душі жителів нашої громади та користувачів соцмереж з усієї України.

У час коли український народ згуртувався і почав допомагати збройним силам хто чим може, співочий гурт «Незламна» почав боротися словом та піснею: «Ми вирішили співати не тільки зі сцени, а й у соцмережах, – говорить Олена Нагорнюк, – люди почали нам дякувати за підтримку і ми зрозуміли, що все робимо правильно».

«Незламна» неодноразово організовувала благодійні концерти. Усі зібрані кошти, а це більше 15 тис. грн, артистки-аматорки передали на автомобіль та амуніцію землякам, що захищають Бахмут.

«Попри усі труднощі, ми будемо співати, щоб піднімати бойовий дух наших військових, щоб ніщо не зламало віру земляків у Перемогу!» – так про своє творче кредо говорять учасниці гурту «Незламна».

You cannot copy content of this page