Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 3 травня
icon clock19.06.2023
icon eye504
ЛЮДИ НОВИНИ

Легендарна 95 ОДШБ подарувала пулинцям концерт на знак вдячності

Незабутній мегапозитивний дарунок жителям Пулинської громади зробили воїни 95-ї ОДШБ. 18 червня у День батька у Пулинському центрі культури і дозвілля відбувся великий концерт. Творча команда десантно-штурмової бригади вражала незабутніми виступами, а військове керівництво відзначило наших земляків нагородами, пам’ятними сувенірами та подяками.

Святковий концерт розпочався піснею «Слава Україні». Усіх загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання. Молодші сержанти Ірина Берегова та Микола Рябенький, як данину пам’яті на честь Героїв Небесного війська, виконали душевні ліричні пісні «Туман», «Герої не вмирають» та зачитали вірш про маму, яка просить у Бога не забирати її сина.

Для свого тата та усіх татусів, які захищають нашу країну, донька військових, юна вокалістка Юлія Христова виконала пісню «Тату, як ти?», розчуливши присутніх у залі. Запальні українські пісні виконали солісти творчого колективу 95-ї бригади Олена Міркулова та Юрій Демидюк.

Окрім пісенних дарунків військові відзначили наших земляків нагородами за відчутне і вчасно підставлене плече допомоги. Підполковник Дмитро Нарогянський урочисто вручив номерні відзнаки – хрести, які символізують причетність до 95-ї ОДШБ, очільнику Пулинської громади Олександру Гаврилюку та начальнику відділу житлово-комунального господарства Пулинської селищної ради Івану Кайданюку. «Ці нагороди – особливі, їх, насправді, дуже мало», – наголосив підполковник.

Для нагородження іменними годинниками з символікою 95-ї бригади на сцену запросили підприємців Сергія Кузьменка, Євгенія Павлова та старосту Очеретянського старостинського округу Володимира Мороза. За надану благодійну допомогу та активну громадянську позицію та внесок у підтримку Збройних Сил України Подяками відзначили: старост Бабичівського та Пулиногутського старостинського округів Валентину Бовсунівську та Тетяну Кострицю, підприємців Сніжану Острогляд, Сергія Чайківського, Олексія та Миколу Іщенків, керівника ТОВ «АКНАЛТ» Олександра Гаврилюка.

Також на пулинській сцені військові привітали юнака Дениса, мама котрого несе службу на кухні військової частини, а син їй допомагає: «Наш Денис – це приклад того, що навіть діти наближають Перемогу. Я впевнений, що у Пулинській громаді теж є такі юні патріоти», – мовив Дмитро Нагорянський. Оплесками присутні у залі привітали іменинницю пані Оксану: «Ця тендітна жінка відповідає у нашій бригаді за поховання військових, котрі повертаються додому на щиті. Ми вдячні їй за стійкість і самовідданість», – наголосив військовий.

У відповідь керівництво громади вручило Грамоти Дмитру Нагорянському та майору Олександру Щербаку за високе почуття патріотизму, вірне служіння українському народу, мужність, професіоналізм та за постійну і тісну співпрацю із Пулинською громадою заради Перемоги України. А творчій команді 95-ї ОДШБ під овації залу вручили Подяку.

Концерт продовжився запальними піснями про патріотизм та невідворотну Перемогу. Цього дня кожен, хто прийшов на концерт, відчув безмежну вдячність наших захисників за підтримку та віру українців у ЗСУ! Присутні не жаліли оплесків та гучно підтримували творчий колектив легендарної 95-ї бригади. Ведуча свята Лариса Громська побажала артистам, щоб наступний їх виступ у Пулинах був на честь Перемоги!

 

 

You cannot copy content of this page