Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 7 вересня
icon clock26.07.2024
icon eye199
ЛЮДИ НОВИНИ

Колектив «Вістей» отримав рекомендації від медіаекспертки Марини Батуринець

Колектив «Редакції-медіацентру «Вісті» продовжує розвиватися та підвищувати кваліфікацію. З цією метою працівники редакції подали заявку на участь у проєкті Media Excellence Program від Львівського медіафоруму. Успішно пройшовши відбір, у рамках освітньої програми «вістяни» майже дві години спілкувалися з медіаексперткою, засновницею школи комунікацій Bazilik та Bazilik media Мариною Батуринець. Усі подробиці читайте далі.

Цьогоріч Львівський медіафорум провів перший набір на Media Excellence Program — довготермінову програму підтримки, спрямовану на освіту й підвищення кваліфікації українських медійників. Проєкт об’єднує активності й можливості різних грантових проєктів, пов’язані з консультаціями, тренінгами та іншими формами навчання. Колектив «Вістей» скористався чудовою нагодою вчитися та розвиватися, ставши учасником освітньої програми.

Медіацентр «Вісті» не лише видає одну з кращих газет в області, а й розвиває онлайн-видання pulyny.news та веде активну діяльність у соцмережах. Завдяки менеджерам проєку Media Excellence Program «вістяни» отримали професійну консультаію щодо запиту «Залучення та збільшення аудиторії».

Під час майже двохгодинної зустрічі з комунікаційницею Мариною Батуринець обговорювали важливі теми: чим соцмережі можуть бути корисні, як правильно подавати інформацію, щоб залучити аудиторію, як налаштувати монетизацію та де шукати додаткові джерела фінансування, світові тренди у розвитку сучасних медіа.

– Було цікаво дізнатися думку та отримати поради щодо нашого регіонального медіа від колеги зі столиці, – ділиться враженнями директор медіацентру «Вісті» Денис Войтенко. – Почули багато слушних підказок, як розвивати наявні цифрові платформи, зокрема як зробити YouTube канал газети «Вісті» ще цікавішим. Також Марина Батуринець, поділилася корисними кейсами, як журналістам комунікувати з читачами та стати ближчими до них. Деякі лайфхаки ми вже почали застосовувати у своїй роботі.

Колектив медіацентру «Вісті» висловлює вдячність команді Львівського медіафоруму за увагу та підтримку регіональних медіа. Завдяки цьому ми зростаємо професійно та посилюємо свою спроможність у надтяжких умовах сьогодення.

Марія Мосійчук

 

You cannot copy content of this page