Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня

Хто виграв шампанське від «Вістей»? Відеорепортаж із новорічного розіграшу

26 грудня у редакції газети «Вісті» відбувся новорічний розіграш. Цього разу ми розігрували п’ять пляшок шампанського. Кому посміхнулася фортуна зустрічати Новий рік із подарунком від улюбленого видання, читайте та дивіться далі.

Щоб допомогти розіграти святкові призи, до редакції завітав Святий Миколай. З гарним настроєм у дружній атмосфері з побажаннями миру, щастя і добра нашим передплатникам у Новому році журналісти визначили переможців розіграшу.

Отож, смакувати шампанським від «Вістей» будуть жителі смт Пулини: Наталія Володимирівна Шевчук, Наталія Василівна Кучер, Любов Володимирівна Ядута, Катерина Іванівна Іщенко, Микола Андрійович Опанащук.

Увага! Щоб отримувати «Вісті» у січні, варто поспішати. «Укрпошта» проводить передплату до п’ятниці 30 грудня (включно). Якщо ви передплатите газету у січні, то зможете отримувати «Вісті» лише з лютого.

Якщо ви маєте бажання передплатити «Вісті», але не маєте змоги зв’язатися з працівниками пошти, телефонуйте до редакції на номер 096 682 50 55 і ми допоможемо вирішити питання з передплатою.

Нагадуємо, що передплатити «Вісті» можна також у нашій редакції!

Суперпризи ми розіграємо у кінці січня, тож сміливо надсилайте свої річні квитанції на розіграш! Хай удача вам посміхнеться!

Залишайтеся з нами і підтримуйте газету рідного краю!

You cannot copy content of this page