Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

Гравчині ФК «Панчоха» дізналися суперниць чемпіонату: відбулася церемонія жеребкування першого етапу Кубку дівочої ліги України з футболу

4 квітня у Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування попереднього етапу Кубку дівочої ліги України з футболу серед дівочих команд до 15 років сезону 2023 року. У змаганнях планують взяти участь 20 колективів, за участю футболісток 2008-2009 років народження. Серед них є і ФК «Панчоха» із с. Новий Завод Пулинської громади. Президент футбольного клубу і тренер юних футболісток Сергій Гаврилюк розповів нам про результати церемонії.

– Кубок ліги Ю-15 буде проходити у два етапи – попередній та фінальний, –  мовить Сергій Гаврилюк. – Попередній етап: команди розподілені на групи за територіальним принципом та грають за коловою системою в одне коло згідно з жеребкуванням. Наші дівчата гратимуть у п’ятій групі. Їхніми суперницями стали: збірна Вінницької області, ДСК Чорноморець-2018 м. Одеса та КДЮСШ-Шаргород (Вінницька обл.).

Переможці груп потрапляють до 1/4 фіналу, де з одного матчу згідно Календаря визначають переможця та потрапляють до фінального етапу.

У фінальному етапі зіграють 4 кращі команди. Згідно з жеребом команди формують дві півфінальні пари, переможці яких зустрінуться у фінальному матчі, а переможені зіграють за 3 місце. Фінальний етап запланований на 10-12 травня у м. Хуст Закарпатської області.

Попередній етап чемпіонату розпочинається 9 квітня з ігор у Києві.

You cannot copy content of this page