Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня
icon clock05.07.2023
icon eye3041
ЛЮДИ НОВИНИ

Гірка втрата на передовій: біля Бахмута загинув 23-річний воїн із Соколова Олександр Кравчук

Війна продовжує свої чорні жнива Героїв. Третього липня на передовій загинув житель села Соколів Курненської громади Олександр Кравчук, якому 28 квітня виповнилося 23 роки. Про це нашому журналісту розповіла очільниця Соколівського старостинського округу Алла Халімовська.

– Важко говорити про загибель Саші, – каже Алла Халімовська. – Наш воїн виріс у великій багатодітній родині: був єдиним братом для вісьми сестер. Сім’я захисника дуже хороша, дружна та працьовита, усе робили разом, були підтримкою один для одного у хвилини радості та миті журби.
Олександр Кравчук із 2019 року був військовослужбовцем по контракту. Після закінчення служби допомагав своїй родині. Коли почалася велика війна, то повернувся у стрій, щоб захищати Україну від російських окупантів. Дві сестри воїна теж мають відношення до військової служби: одна служить, а інша вступила до військового освітнього закладу.

І от настав страшний понеділок 3 липня. Під час штурмових воєнних дій на Донеччині біля Бахмута загинув хоробрий соколівець.

– Наш старостат та уся громада висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким, друзям та побратимам загиблого військовослужбовця, – зазначає пані Алла. – У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі…
Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе. Світлий спомин про мужнього Захисника України назавжди залишиться у наших серцях.
Вічна пам’ять та слава Герою!

You cannot copy content of this page