Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня

«Герої не вмирають»: у Ясній Поляні відбувся міжобласний футбольний турнір на честь воїна-земляка Валерія Шевчука

5 жовтня у Вацлавпільському ліцеї відбулася урочиста спортивна подія. Тут проходив міжобласний відкритий турнір з футболу серед ветеранів (40+) на честь вшанування пам’яті випускника ліцею Валерія Шевчука. У футбольному поєдинку зійшлися три команди: «Моноліт» (Козятин, Вінницька обл.), «Граніт» (Черняхів) та команда «Фанат» (Пулини). Як відбувався захід та хто став переможцем, читайте далі.

Перед початком змагань усі присутні, а це – мама та брати полеглого Героя Валерія Шевчука, керівництво Пулинської громади, учні та вчителі Вацлавпільського закладу освіти, гості та місцеві жителі – вшанували пам’ять воїна-земляка. Учні та гості спортивної події поклали квіти до меморіальної дошки на честь Героя, що розміщена на фасаді ліцею.

З початком змагань усіх присутніх привітали: очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк, директорка ліцею Лариса Грибан, організатор і натхненник футбольного турніру, рідний брат загиблого воїна-земляка – Олександр Шевчук.

– Футбольний турнір серед ветеранів (40+) проходив по круговій системі. Згідно проведеного жеребкування у першому двобої зустрілися команди «Моноліт» та «Граніт». Перемогу святкували наші сусіди з Черняхова, які перемогли футболістів з Козятина з рахунком 2:0, – розповідає суддя змагань, головний спеціаліст відділу гуманітарного Пулинської селищної ради Георгій Андрійчук. – У другому футбольному матчі змагалися команди «Фанат» та «Моноліт». З рахунком 1:0 перемогла пулинська команда «Фанат». Остання гра звела у боротьбі за перше місце команди «Граніт» та команду «Фанат». Всі присутні були свідками безкомпромісної, зрілої гри ветеранів футболу. На цей раз удача була на стороні наших гостей – футболістів з Черняхова, які перемогли пулинчан з мінімальною перевагою 1:0.

Переможцем запеклого турніру стала черняхівська команда «Граніт», друге місце – у пулинської команди «Фанат», а третю сходинку зайняли футболісти козятинської команди «Моноліт». Переможця та призерів турніру нагородили почесними Кубками та медалями. Рідні Героя наголосили, що турнір буде традиційним і щорічно проходитиме на Батьківщині загиблого Валерія Шевчука.

Марія Мосійчук

You cannot copy content of this page