Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 22 жовтня
icon clock13.06.2024
icon eye449
ЛЮДИ НОВИНИ

Гарячий дівчачий футбол: команди з Курненської та Пулинської громад змагалися за перемогу у турнірі «Спекотне літо»

18 дівчачих команд зі всієї Житомирської області взяли участь у турнірі «Спекотне літо ЖОАФ». Змагання відбулися 12 червня за сприяння Житомирської обласної асоціації футболу спільно із ВФСТ «Колос» Житомир на базі обласного спортивного ліцею.

Команди було розподілено по вікових категоріях – WU-11, WU-13 та WU-15. Формат турніру – груповий етап; переможці груп – виходять до фіналу, а другі місця в групі – грають за бронзові нагороди.

У WU-11 грали ДЮСШ Радомишль, Стрибізька ДЮСШ, Пулинська ДЮСШ, Оліївська ТГ і ДЮСШ ім. В.П.Єрмакова м. Звягель.

У фіналі зустрілися Стрибіж та Звягель, рахунок у грі 2:0 на користь команди зі Стрибіжа. А в поєдинку за третє місце зіграли Радомишль та Оліівка – 1:0.

У WU-13 також взяли участь 6 команд: ДЮСШ Ружин, Оліївська ТГ, ДЮСШ «Мал» Коростень, Стрибізька ДЮСШ, СДЮСШОР «Полісся» (Житомир) та ДЮСШ ім. В.П.Єрмакова м. Звягель.

Призові місця розподілися таким чином:

– І місце – ДЮСШ Ружин

– ІІ місце – ДЮСШ ім.В.П.Єрмакова м. Звягель

– ІІІ місце – Стрибізька ДЮСШ.

У категорії WU-15 за першість боролися: Пулинська ДЮСШ, ДЮСШ «Мал» Коростень, Оліївська ТГ, СДЮСШОР «Полісся» (Житомир) «Панчоха» (Новий Завод), Стрибізька ДЮСШ та ДЮСШ Овруч.

Фінальний поєдинок завершився перемогою ДЮСШ «Мал» Коростень над ФК «Панчоха» – 2:1. А в матчі за третє місце СДЮСШОР «Полісся» виграла у серії 11-метрових у ДЮСШ Овруч.

You cannot copy content of this page