icon clock29.12.2023
icon eye1347
ЛЮДИ НОВИНИ

Фантастична жінка: учасниця новорічного конкурсу Олена Висоцька розповіла про свої таланти і захоплення

На початку грудня газета «Вісті» розпочала конкурс «Упізнай Святого Миколая». Учасницею третього етапу стала молода мешканка смт Пулини Олена Висоцька, яка працює у продуктовому магазині «Подільський фермер». Під час знайомства пулинка розповіла про безліч своїх захоплень та яскравих талантів. Ви будете вражені, коли дізнаєтесь подробиці її активного життя.

Весела, яскрава, добра та харизматична – такою є пулинка Олена Висоцька. Нині вона є популярною зіркою соцмережі Тік-Ток, в якій знімає та викладає жартівливі ролики.

– Гумористичним блогерством захопилася весною 2022 року після великоднього треку маленького хлопчика Матвія Бруса «Скоро буде Пасха». Вирішила, що я теж можу знімати схожі розважальні відео. І тут мене понесло. Зняла десятки роликів, які мають понад 30 тисяч переглядів. У зйомках інколи беруть участь мої колежанки по роботі та 10-річний син Глєб, – мовить Олена Висоцька. – Також займаюся спортом і є учасницею волейбольної команди «Пулинчанка», яка має значну колекцію отриманих нагород за перемоги у різних турнірах.

Пані Олена у вільні годинки виготовляє цікаві подарункові букети із солодощів, ковбасних виробів та інших продуктів. Крім того, має хист і в кондитерській справі. «Легенько можу спекти класний торт чи пиріжки із різними начинками, – каже жінка. – Вдома можу без допомоги чоловіка впоратися і з ремонтом. У 19 років працювала на будівельному майданчику в Озерному біля Житомира і навчилася усім тонкощам ремонтної справи. У юному віці також писала вірші. Маю зошит, в якому занотувала багато поетичних рядків. І зараз могла б щось написати, але не вистачає часу, адже маю роботу, родину і тренування у спортзалі».

Істинне кредо пулинки – отримувати задоволення від життя.

– Чим би не займалася, в усе вкладаю душу і роблю це з любов’ю, – зазначає Олена Висоцька. – Користуючись нагодою, вітаю жителів краю з прийдешніми святами та бажаю усім козацького здоров’я, натхнення долати життєві труднощі та мирного 2024-го року! Слава Україні! Слава ЗСУ!

You cannot copy content of this page