Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 19 вересня
icon clock17.09.2024
icon eye1191
ЛЮДИ НОВИНИ

Дякували пожежникам за професіоналізм і героїзм: пулинські рятувальники отримали відзнаки за свою працю

17 вересня – День працівників цивільного захисту. Саме тому у Пулинській пожежній частині відбулася урочиста зустріч рятувальників і представників влади. Герої-вогнеборці отримали Подяки та Почесні грамоти за свою важку і небезпечну роботу. Кому вручили відзнаки – читайте у матеріалі журналіста медіацентру «Вісті».

Із професійним святом рятувальників привітав голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк. Він відзначив Почесними грамотами заступника начальника пожежно-рятувальної частини Андрія Сарафінчана та його колег Олександра Клівінського і Павла Корнійчука.

Дякував пожежникам за професіоналізм і героїзм очільник Курненської громади Леонід Корзун.

– Курненська сільська раді і надалі буде фінансово підтримувати пожежно-рятувальну частину у Пулинах, попри те, що у нашій громаді створюється власний об’єкт пожежної охорони, – зазначив Леонід Васильович. – Вітаю вас із професійним святом і дякую за ваші старання щодо швидкої ліквідації пожеж у населених пунктах громади.

Леонід Корзун вручив Подяки рятувальникам Ярославу Шевчуку і Ростиславу Денисюку та начальнику пожежно-рятувальної частини державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Житомирській області Сергію Довгалюку.

Під час урочистої зустрічі відзнаки також отримали Іван Зозуля, Андрій Поліщук, Віктор Ткаченко, Ігор Якусевич, Євгеній Жебровський, Олександр Корзун і Руслан Кайданюк.

– Хочеться подякувати очільникам Пулинської та Курненської територіальних громад Олександру Гаврилюку та Леоніду Корзуну, які завжди з розумінням ставляться до будь-яких проблем та звернень, що стосуються підтримки підрозділу, – зазначив Сергій Довгалюк. – Нині в пожежно-рятувальній частині є проточна холодна та гаряча вода. Завершено роботи по обладнанню сучасного внутрішнього туалету і душової для особового складу.

Шановні колеги, рятувальники! Бажаю Вам сил, впевненості, сміливості, рішучості і завзятості. Зичу відважно і гордо рятувати життя людей, тверезо оцінювати кожну ситуацію і вперто боротися до переможного кінця. Бажаю безпечної та успішної діяльності без помилок і важких випадків!

Також хочу привітати з професійним святом і наших ветеранів, колишніх співробітників: заступника начальника частини Валентина Помадовського, диспетчерів Володимира Нестерчука та Григорія Кравченка, пожежного Віталія Шкарлінського, водіїв Станіслава Буру і Петра Грибана. Бажаю довгого і благополучного життя без тривог і невдач. Міцного усім здоров’я, як найшвидшої Перемоги та мирного неба!

You cannot copy content of this page