Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 4 травня
icon clock26.05.2023
icon eye712
ЛЮДИ НОВИНИ

Дружину військового нагородили пам’ятною медаллю «За волонтерську діяльність»

Нещодавно на Фейсбук-сторінці жительки Курненської громади Тетяни Бахаринської з’явився зворушливий пост. Захисники 72 ОМБр Чорних Запорожців відзначили нашу землячку пам’ятною медаллю «За волонтерську діяльність». Нагорода стала неочікуваним та приємним сюрпризом, адже її вручив чоловік Тетяни Віталій Бахаринський. Військовий приїхав з гарячої точки у коротку відпустку, щоб привітати дружину з днем народження.

Дружина військового готова гори перевернути аби допомогти своєму чоловіку Віталію та його побратимам. Вже більше року її життя – суцільні пошуки допомоги військовим, щоденні звернення та репости у соціальних мережах. Оголосивши збір на тепловізор, люди відгукнулися і за три тижні Тетяні вдалося зібрати 100 тис. грн. Вона постійно шукає волонтерів та просто небайдужих людей, котрі відкривають та долучаються до збору коштів для військових 72 ОМБр, котрі нині боронять Україну на вугледарському напрямку. За її активну позицію, що веде нашу країну до Перемоги, захисники відзначили нашу землячку символічною нагородою.

– Я була дуже зворушена, не могла стримати сліз. І приїзд чоловіка з передової, і відзнака стали для мене несподіваним, але дуже приємним сюрпризом! – мовить Тетяна Бахаринська. – Я вважаю, що найвищих нагород заслуговують наші відважні військові, завдяки яким ми встояли і обов’язково переможемо! Саме вони – справжні Герої, а я просто роблю все, що у моїх силах.

За цей час на що тільки не доводилося організовувати збір коштів: дрон, рації, автівку, одяг, взуття, медикаменти. За можливості, передаємо необхідні продукти. Спочатку було важко, адже допомагали тільки наші знайомі. Згодом, після відеозвернень від військових та фотопідтверджень, все більше людей, перераховують кошти, адже бачать, що вони ідуть за призначенням – для наших хлопців. Саме тому ця нагорода не лише моя, ця нагорода для всіх, хто допомогає, підтримує наших захисників, хто завжди був поруч з нами! – розповіла нашій журналістці дружина військового.

 

You cannot copy content of this page