Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock07.03.2023
icon eye1864
ЛЮДИ НОВИНИ

Дружина загиблого військового зареєструвала петицію щодо присвоєння Ілгару Аббасову почесного звання Героя України (посмертно)

Нещодавно на сайті електронних петицій з’явилося звернення Мар’яни Аббасової. Вона є дружиною загиблого наприкінці січня 27-річного військового із села Тетірка. Жінка просить українців підписати петицію №22/181510-еп «Присвоєння солдату Аббасову Ілгару Аллахяру огли, почесного звання Героя України (посмертно)».

«Я, Аббасова Мар‘яна Володимирівна, дружина загиблого солдата Аббасова Ілгара Аллахяра огли. Прошу розглянути петицію щодо присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) воїну 63 механізованої бригади 106 батальйону Аббасову Ілгару Аллахяру огли.

Із перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну, Ілгар став на захист своєї країни. Говорив «Хто, як не ми?». Не покладаючи сил, наш Герой постійно перебував у гарячих точках Луганської, Донецької та Миколаївської областей. Сумлінно і хоробро виконував усі бойові завдання.

Ілгар був усміхненою та доброю людиною, дбайливим батьком і люблячим чоловіком, надійним другом та побратимом. Завжди жартував та піднімав бойовий дух. Понад усе любив життя, будував плани та мріяв.

27 січня 2023 року на Бахмутському напрямку Донецької області окупанти обірвали його життя. Він загинув за вільне та незалежне майбутнє своєї держави» – йдеться у зверненні дружини.

Станом на 7 березня петиція зібрала 2125 голосів із 25000 необхідних для розгляду Президентом України.

You cannot copy content of this page