Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock26.03.2024
icon eye118
ЛЮДИ НОВИНИ

Для якісної комунікації Курненська сільська рада запустила офіційний viber-канал

Для зручності інформування про важливі події, що відбуваються у Курненській громаді, нещодавно сільська рада запустила канал у найбільш поширеному для спілкування додатку viber.

Учасники новоствореної групи можуть не лише отримувати офіційну та достовірну інформацію, а й коментувати та вносити свої пропозиції. Про це нашій журналістці розповів заступник сільського голови Дмитро Медушевський.

– Ми проаналізували, які соціальні мережі найпопулярніші серед жителів Курненської громади. З’ясувалося, що молодь надає перевагу спілкуванню у Телеграм. А от люди старшого віку здебільшого користуються додатком viber. Щоб охопити більшу аудиторію, ми і створили додатковий канал комунікації. За адміністрування групи відповідає працівниця сільської ради, яка оперативно подає офіційну інформацію про все, що відбувається у громаді, – зазначив Дмитро Медушевський.

Щоб знати більше та залишатися на зв’язку, жителям Курненської громади слід приєднатися до каналу, відсканувавши Qr-cod, поданий на картинці. Станом на 26 березня вайбер-група має 75 підписників.

Марія Мосійчук,

журналістка медіацентру «Вісті»

You cannot copy content of this page