Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня

Дітям подарували казку: у Пулинах відбулася різдвяна вистава «Крижане серце»

У важкий воєнний час у дітей, як і у дорослих, – мінімум радощів. Саме тому пастор церкви ЄХБ Максим Морозюк запросив у Пулини професійних акторів театральної студії, які показали маленьким жителям Пулинської громади справжню різдвяну виставу.

У суботу, 7 січня, у «Дім молитви» приїхали кілька десятків дітей різного віку (найменшим глядачам було по три рочки) з різних населених пунктів громади та із захопленням поринули в атмосферу різдвяного дива. Перед початком вистави у спільній молитві та хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів-Героїв, які загинули на війні. Потім для дітлахів провели кілька цікавих ігор-руханок і призову вікторину. І лишень тоді на сцені церкви з’явилася головна героїня театрального дійства Ельза та інші актори, які показали добру історію.

Організатор свята для дітей Максим Морозюк розповів, що під час війни важко не лише дорослим, а й дітям, які усе відчувають: «Наша церква хоче бути корисною та підтримати родини у ці нелегкі часи. І щоб хоча б на годину дітки забули про сирени і трагічні події, які відбуваються у країні та поринули у світ казки, – мовить пастор Максим. – Хочемо, щоб діти відпочили і відчули себе у безпеці. Дивлячись на щасливі обличчя дітлахів, розумію, що нам це вдалося!».

Після завершення вистави усі присутні дітлахи отримали пакуночки солодощів.

You cannot copy content of this page