Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 22 жовтня
icon clock25.06.2024
icon eye2185
ЛЮДИ НОВИНИ

Десантник понад два роки вважався зниклим безвісти: ДНК-експертиза підтвердила загибель 24-річного Олександра Жеребчука із Стрибіжа

У Курненську громаду надійшла нова звістка про загибель воїна. Рідні із Стрибіжа отримали сповіщення про те, що Олександр Жеребчук, який вважався зниклим безвісти із 27 березня 2022 року, загинув у бою за Україну. Про це журналісту медіацентру «Вісті» розповіли у шостому шостому відділі Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

– Олександр Жеребчук народився у селі Стрибіж 15 лютого 1998 року. Був хорошим хлопцем, добре вчився у школі. У родині – ще 10 братів і сестер, – розповідає очільниця Стрибізького стростинського округу Тетяна Ільчук. – У 2021 році вступив ло лав Збройних Сил України на умовах контрактної служби. Був у складі легендарної Житомирської 95-ї десантно-штурмової бригади. У березні 2022 року зник безвісти під час виконання бойового завдання. Влітку того ж року нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

І от нещодавно матір воїна Тетяна Володимирівна отримала документи, які підтверджують загибель сина.

– Щиро співчуваю родині воїна і закликаю односельців гідно вшанувати пам’ять нашого земляка, – мовить Тетяна Ільчук. – Прощання з Героєм відбудеться 26 червня у Стрибіжі:

– 11:00 год. – живий коридор;

– 11:30 год. – прощання з воїном у центрі села та поховання на місцевому цвинтарі.

You cannot copy content of this page