Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 7 вересня

Демонстрували таланти та вміння: фоторепортаж з третього родинного фестивалю у Пулинах

12 липня у селищному парку відбувалася велика родинна подія літа. Своїм теплом з гостями та жителями громади ділилися учасники третього фестивалю родинної творчості «Родинне вміння – з покоління в покоління». До Пулин завітали народні майстри та майстрині, співаки та співачки, кулінари та кулінарки з усіх старостатів Пулинської громади.

Колоритний захід організував відділ гуманітарний Пулинської селищної ради. Працівники Центру культури і дозвілля громади подбали про затишок на локаціях та зробили цікаві фотозони. Після урочистого представлення учасників фестивалю та привітань селищного голови Олександра Гаврилюка розпочалася велика концертна програма. Першими під оплески глядачів сцену запалювали досвідчені артисти – родина Лаговських з Ялинівки.

Глядачів дивували натхненні виступи співочих родинних дуетів Наталії Журавської з племінницею Яною (с. Новий Завод), Ірини Сорокіної з сином Данилом (с. Кошелівка), сестер Валентини та Ольги Опанащуків (с. Нарцизівка), Марії Кравченко з онучкою Анастасією (с. Пулино-Гута), Галини Коляди з сином Іваном (с. Чернявка). Душевну пісню з символічною назвою «Родина» виконали Людмила Грибан з донькою Лізою з с. Ясна Поляна.

Вокальними виступами присутніх порадував гість фестивалю військовослужбовець з Вінничини Микола Ільницький. Івановицький старостат представив жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька». Як завжди яскравими були виступи ветеранів пулинської сцени Михайла Виговського, Володимира Бобрика та Гвідона Ковнацького.

Словами важко передати усю красу, яку представили майстри та рукодільниці з різних куточків громади, тому переглядайте яскраві світлини та колоритні відеофрагменти фестивалю «Родинне вміння – з покоління в покоління».

Про родзинку фестивалю – рибну юшку від Василя Балана, кулінарні таланти родин Пулинської громади, про урочисту церемонію нагородження учасників фестивалю та хто отримав пам’ятні статуетки, читайте на сторінках тижневика «Вісті» від 26 липня.

Марія Мосійчук, фото авторки

 

You cannot copy content of this page