Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 4 травня
icon clock24.05.2023
icon eye1601
ЛЮДИ НОВИНИ

Був зразковим воїном: після поранення біля Бахмута зупинилося серце 46-річного снайпера Юрія Маслія із Пулинської громади

У наш край знову надійшла страшна звістка про загибель стрільця-снайпера 3 аеромобільного відділення, старшого сержанта Юрія Анатолійовича Маслія. Чоловік вирушив захищати Україну восени 2022 року. Був на Бахмутському напрямку, де й отримав поранення.

– Юрій Маслій мешкав у селі Зелена Поляна: допомагав батькам, піклувався про сестру, – розповідає очільниця Зеленополянського старостинськог округу Марія Поліщук. – Після проходження курсу навчання захисник боронив наше майбутнє на Сході країни. У самому пеклі війни, на Бахмутському напрямку, отримав поранення в руку, та служби не залишив.

Після курсу лікування та місячного відпочинку вдома Юрій Анатолійович знову відправився до військової частини, щоб продовжити свій шлях оборони країни.

– Востаннє Юрій приїздив додому кілька тижнів тому. Свій 46-й день народження – 6 травня – зустрічав із батьками та рідними, – мовить далі пані Марія. – Побувши вдома, повернувся до військової частини.

18 травня Юрія Маслія із військової частини госпіталізували до Криворізької лікарні у реанімаційне відділення, де о 12:00 год 19 травня його серце зупинилося…

У найближчі дні тіло воїна привезуть у рідне село. Його смерть оплакують рідні, друзі, побратими та уся Пулинська громада.

Світла і вічна пам’ять Герою!

You cannot copy content of this page