Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

Блискуча перемога «Колориту» в обласному фестивалі-конкурсі «Сонячні промінчики»

10 червня дружня колоритівська родина разом з керівником зразкового хореографічного колективу Максимом Пташнюком стали учасниками обласного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Сонячні промінчики», що відбувався у Тетерівській громаді. Виконавши дві композиції у жанрі народної хореографії, «Колорит» підкорив серця високопрофесійного журі і здобув головну нагороду – гран-прі фестивалю. Про організацію конкурсу та враження учасників читайте далі.

Конкурс організував Відділ культури та туризму Тетерівської територіальної громади за підтримки Управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації з метою розвитку та популяризації мистецтва, а також виявлення талановитих особистостей. Творчі діти з усієї області змагалися у номінаціях вокал, хореографія, інструментальне, театральне, образотворче мистецтво. «Колоритівці» теж продемонстрували свою майстерність та здобули чергову перемогу!

– Захід був проведений на високому рівні: професійний склад журі, відповідальні організатори, талановитий ведучий Олександр Нечаєв, щирі та відкриті до спілкування та співпраці фахівці у галузі мистецтва, – розповідає хореограф Максим Пташнюк. – Щиро дякую організаторам конкурсу за можливість показати талант колоритівців, відчути знову тепло від глядача та знайомство з новими колективами і учасниками!

Окрім керівника колективу Максима Пташнюка з блискучою перемогою Зразковий хореографічний колектив «Колорит» привітали земляки, котрі зазначали, що це наша гордість та майбутнє громади! Медіацентр «Вісті» приєднується до усіх привітань та щиро зичить натхнення, позитиву, яскравих вражень та нових здобутків усій колоритівській родині!

You cannot copy content of this page