Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня
icon clock11.01.2023
icon eye211
ЛЮДИ НОВИНИ

Пулинські артисти під час новорічно-різдвяних концертів зібрали майже 60 тисяч гривень для військових

Перед Новим роком у Пулинській громаді стартував другий марафон благодійних новорічно-різдвяних концертів на підтримку ЗСУ. Святкові колоритні заходи організували заклади культури у різних населених пунктах – з 25 грудня по 8 січня. Земляки активно підтримали цю ініціативу та радо вітали артистів та робили внески до благодійних скриньок.

13 000 грн на підтримку ЗСУ зібрали у рамках благодійного новорічного концерту «Разом до Перемоги», який відбувся 29 грудня у приміщенні Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради. Перед присутніми виступив Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Очільник громади зазначив, що цей рік був найважчим з часів Незалежності і побажав, щоб у наступному році на країну чекали лише радісні події.

Натхненними виступами глядачів дивували жіночий вокальний ансамбль «Мелодія душі», народний чоловічий вокальний колектив «Промінь», Ірина Кулаківська, дует Світлана Кучерук та Олена Загацька, вокальний гурт «Веселі молодички» (Староолександрівський СБК), фітнес студія (керівник – Катерина Кузьменко), Володимир Чернецький, хореографічний колектив «Сузір’я» (керівник – Олена Оріховська), зразковий хореографічний колектив «Колорит» (керівник – Максим Пташнюк).

Допомогти воїнам-землякам вирішили і вихованці ЗДО та КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості», а також учні закладів освіти. Учасники заходу мали можливість придбати неповторні сувеніри на ярмарку дитячих робіт. Усі виручені кошти також передали до благодійної скриньки.

З теплом у серці та світлом у душі сколобівські та кошелівські аматори організували та провели спільний благодійний новорічно-різдвяний концерт на підтримку ЗСУ для мешканців і гостей сіл Кошелівка та Сколобів. Завдяки небайдужості та розумінню жителів, їх бажанню підтримувати наших оборонців вдалося зібрати 2 425 грн (1525 грн – у Сколобові та 900 грн – у Кошелівці).

У рамках благодійного марафону особлива атмосфера також панувала і у Веснянському сільському клубі. Завдяки талановитим аматорам та завідуючій клубу Л. Ілючок присутні мали гарну нагоду поринути у атмосферу зимових свят та своїм посильним внеском підтримати наших Захисників і Захисниць. Завдяки небайдужості та розумінню жителів Веснянки вдалося зібрати 790 грн.

До участі у благодійній події, присвяченій наближенню Нового року, долучилися аматори села Івановичі, які зібралися разом, щоб піснею і щирим українським словом вразити своїх земляків та допомогти нашим Оборонцям. До благодійного збору вдалося додати 2320 грн.

До марафону благодійних новорічно-різдвяних концертів на підтримку ЗСУ, організованих закладами культури у Пулинській громаді, долучилися і аматори сіл В’юнки та Олізарка. Мешканцям і гостям сіл у Олізарському та В’юнківському сільських клубах організували незабутній, по-різдвяному магічний вечір, насичений українськими новорічно-патріотичими піснями і колядками, віршами, що пронизують до глибин душі. За результатами концертів вдалося зібрати 1000 грн.

Аматори, мешканці та гості села Пулино-Гута також зібралися разом, щоб підтримати наших військових. Разом співали різдвяних пісень, декламували і слухали пронизливі вірші, подумки дякуючи усім Захисникам і Захисницям за можливість проводити зимові свята у колі рідних, друзів, знайомих, у теплих власних домівках. Кожен, хто прийшов, зробив свій посильний внесок у наближення нашої перемоги, отож скарбничка поповнилася ще на 2000 грн.

Аматори Неборівського сільського клубу долучилися до марафону благодійних концертів на підтримку ЗСУ. Присутніх дивували душевними піснями і щирим українським словом, додавши до благодійного збору 530 грн.

Днями у залі Чернявського БК зібралися аматори, мешканці та гості села, щоб напередодні нового року зробити хорошу справу – підтримати наших Захисників і Захисниць. Завдяки небайдужості жителів та їх усвідомленню благодійної мети події до скриньки вдалося зібрати 2170 грн.

З теплом у серці та світлом у душі аматори, обдарована молодь та директор будинку культури с. Зелена Поляна також організували для мешканців і гостей свого села благодійний новорічно-різдвяний концерт на підтримку ЗСУ. Завдяки активній підтримці зеленополянців, вдалося зібрати 3606 грн.

До участі у благодійній події долучилися і аматори села Буряківка, які зібралися разом, щоб піснею і щирим українським словом вразити своїх земляків та допомогти нашим Оборонцям. Під час святкового дійства вдалося зібрати 1431 грн.

Аматори Корчівського сільського клубу також долучилися до марафону благодійних новорічно-різдвяних концертів у Пулинській громаді на підтримку ЗСУ. Присутніх дивували душевними піснями і щирим українським словом. У рамках заходу вдалося до благодійного збору додати 3 701 грн.

8 січня у Ягодинському сільському клубі разом зібралися мешканці села, щоб стати частиною новорічного дійства за участі місцевих аматорів. Усі присутні мали нагоду послухати колядки, вірші та пісні про Україну, про воїнів-захисників, а також своїм посильним внеском підтримати наших оборонців. Атмосфера цього різдвяного дійства запам’яталася гостям не лише талановитими виступами дітей та дорослих, а й загальним закликом: «Пам’ятай, яка ціна спокою!». У рамках заходу, який є продовженням циклу новорічних благодійних концертів у закладах культури Пулинської громади, вдалося до благодійної скриньки зібрати 5 000 грн.

У рамках новорічного благодійного концерту на підтримку ЗСУ аматорам Староолександрівського сільського Будинку культури вдалося зібрати 7 110 грн. Завдяки обдарованому вокальному гурту «Веселі молодички», незабутнім виступам дорослих і малих аматорів села Стара Олександрівка та кожному, хто у цей день вирішив доєднатися до марафону новорічних благодійних концертів у закладах культури Пулинської громади, гості та учасники отримали неймовірний запал енергії та натхнення для нових звершень на шляху до спільної перемоги!

До участі у цій благодійній події долучилися також аматори сіл Юлянівка та Ялинівка, які зібралися разом, щоб колядкою і щедрівкою, піснею і пронизливим українським словом вразити своїх земляків та допомогти нашим Оборонцям. Зала Юлянівського Будинку культури, наповнена магічною атмосферою зимових свят, духом українських традицій та щирими усмішками усіх, хто у цей день виявив бажання своїм посильним внеском підтримати наших Захисників і Захисниць, зібрала разом дорослих і малих, які демонструючи свій талант, дарували присутнім таємничий дух Різдва. У рамках заходу, який є продовженням циклу новорічних благодійних концертів у закладах культури Пулинської громади, завдяки небайдужості та розумінню місцевих жителів, вдалося зібрати 5 300 грн.

Під час другого марафону благодійних концертів вдалося поповнити спільний рахунок для воїнів-земляків на 58 000 грн, які згодом будуть використані для придбання необхідних речей на передову.

Щиро дякуємо працівникам культури громади, директорам Будинків культури, завідувачам клубів, аматорам і аматорським колективам та усім, хто у ці особливі зимові свята був частиною благодійного марафону на підтримку ЗСУ.

Нехай зроблене вами добро відгукується вдячністю у людських серцях та повертається до кожного з Вас у вигляді здоров’я і добробуту. Хай бажання творити і надихати оточуючих йде поруч з вами до самісінької Перемоги.

You cannot copy content of this page