Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock30.01.2023
icon eye921
ЛЮДИ НОВИНИ

Аптеки, кафе і студії краси: як у Пулинах розвивається бізнес-індустрія під час війни

Повномасштабна війна змінила життя усієї країни. Багато хто втратив роботу або ж фізично не може працювати там, де раніше. Одним із варіантів виходу з ситуації є запуск власного бізнесу.

У Пулинах протягом 2022 року і на початку 2023-го – запрацювали кілька нових магазинів, кафе та аптек. Наші журналісти підготували добірку бізнес-проєктів, які функціонують у селищі.

Аптеки: їхня кількість і далі зростає. У 2022 році у центрі селища з’явилися ще три місця, де можна придбати ліки. Тож нині у містечку функціонує 9 аптек!

Магазини: серед нових закладів торгівлі – крамничка мобільних гаджетів та аксесуарів.

Кафе: цей сегмент бізнес-ринку у Пулинах також розширюється. Нещодавно у центрі містечка запрацювало ще два кафе, одне з яких спеціалізується виключно на їжі швидкого приготування, зокрема готують шаурму.

Пулинок потішило відкриття нової студії краси біля автостанції, де в одному місці можна скористатися великою кількістю послуг.

Також у містечку запрацював ще один салон із нігтьового сервісу та приватний стоматологічний кабінет.

Тож, незважаючи на воєнний час, бізнес-індустрія Пулин розвивається, є надходження до бюджету громади, а самі підприємці у міру своїх можливостей підтримують волонтерів і воїнів-земляків.

You cannot copy content of this page