Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня
icon clock09.10.2024
icon eye389
ЛЮДИ НОВИНИ

Скандальний хліб: у сільському магазині продавали товар, який був призначений для ЗСУ

Нещодавно в одній пулинській групі у соцмережі «Фейсбук» опублікували знімок придбаного у магазині різаного хліба, на етикетці якого зазначено «Не для продажу». Земляки активно коментували інцидент:

– «Це хліб, який постачається ЗСУ»;

– «Це гуманітарний хліб, який волонтери або організації безкоштовно дають людям. У такому випадку поліцію потрібно викликати, встановлювати, як він потрапив до магазину і чи є документація від виробника. Але це 100% не для продажу»;

– «Коштує 22 грн, купувала і не раз»;

– «Це Житомирський хліб, Корбутовка кажуть. Спитала в хазяйки чому він у них продається, сказали що питай в хлібної, яка возить»;

– «Це чергові крадії на своєму рівні. Якщо люди розумні, то більше в цей магазин не підуть і зателефонують кому треба»;

– «Викликайте поліцію, нехай складають протокол»;

– «Водії, що вкрали, те продають по магазинах».

Обурення користувачів Інтернету побачила і власниця магазину, яка прокоментувала ситуацію таким чином: «Весь хліб КУПУЄТЬСЯ, ніхто нічого безкоштовно не дає. Водій, який привіз хліб, пояснив це тим, що на заводі при загрузці переплутав лотки, тому нам для продажу привіз хліб, який був для ЗСУ, а на ЗСУ повіз хліб, який виписаний був на магазин».

У відповідь на коментар підприємиці користувачі соцмережі написали:

– «Так це кожен день водій плутає лотки? Шановна, не плетіть хармани. Такий хліб возиться давним-давно»;

– «Магазин може і купує у хлібзавода, але ж ви бачите, що написано на упаковці, то питайте водія кожен раз, коли це бачите. Коли водій морозиться або ж відповідає одне й теж саме, то це вказує не на помилку, а на закономірність. Це вже якась схема, і ви у ній, на жаль, берете участь. Відмовляйтеся від таких товарів, вимагайте продукцію, яка не призначена для військових. Якщо це не одноразово, то ви також несете відповідальність за ці дії, бо ви нічого не робите, щоб припинити це правопорушення».

Прочитавши усе, що написали активні земляки, власниця магазину зазначила: «Ціна на цей хліб менша, ніж на інший хліб цього заводу, тому і брали його. Хотілось продавати хліб за низькою ціною, бо достатки у людей різні, є ті, яким хліб по 30 грн – дорого. Відтепер такого хліба у нас у магазині не буде!».

Зі слів земляків, зазначений хліб продавався у селі Сорочень сусідньої Барашівської ТГ.

You cannot copy content of this page