Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 19 вересня

Пулинські волейболісти грали проти сусідів: у Житомирі відбулася запекла боротьба за перемогу в обласному турнірі

У суботу, 14 вересня, у Житомирському обласному спортивному ліцеї відбулися змагання з паркового волейболу серед ветеранів 50+ в залік «Колосіади-2024» під гаслом «Рухайся до перемоги». В обласному турнірі взяли участь три команди з Пулинської, Курненської та Ємільчинської ТГ. Хто переміг і «втер носа» суперникам – читайте далі у матеріалі.

– Це були дуже захоплюючі та драйвові змагання, – мовить капітан Пулинської команди Микола Іщенко. – Ми від початку турніру налаштувалися на перемогу і прагнули обіграти суперників. І до останньої хвилини ігор докладали максимум зусиль, аби здобути бажаний кубок.

За результатами ігор третє місце зайняла команда Курненської ТГ. У фінальному поєдинку зустрілися волейболісти з Пулин та Ємільчине.

– Наша волейбольна команда у запеклій боротьбі з рахунком 2:1 виборола перемогу у ємільчинців, – радісно каже Микола Іщенко. – Кубок вдалося здобути, бо з нами грали досвідчені та кмітливі волейболісти Іван Запорожець, Юрій Опанащук та Олег Котенко. Вітаю команду з перемогою!

You cannot copy content of this page