Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 30 квітня
icon clock13.12.2022
icon eye229
ЛЮДИ НОВИНИ

Єдиний спосіб зберегти районку – передплатити її на 2023 рік!

До кінця передплатної кампанії на 2023 рік залишається менше двох тижнів. Якщо ви хочете розпочати новий рік з улюбленою газетою і довгими січневими вечорами читати «Вісті», поспішайте передплатити наше періодичне видання.

Незважаючи на усі складнощі і виклики року, що минає, працівники «Вістей» залишалися разом з вами, висвітлювали гарячі і болючі теми, переживали з рідними загиблих воїнів найтяжчі моменти їх життя, підтримували, як могли. У круговерті сумних та страшних подій, ми намагалися знаходити багато хорошого, яким, звичайно, є волонтерський рух наших земляків, успіхи дітей Пулинщини, надихаючі життєві історії переселенців.

Віримо, що у 2023 році у нашому краї відбудеться багато цікавих заходів та подій, які завдяки «Вістям» будуть висвітлені та увійдуть в історію, щоб наші нащадки знали, як ми переживали війну і як раділи Перемозі над ненависним ворогом. Про все це ми зможемо написати лише, якщо наші передплатники підтримають нас, адже «Вісті» – незалежні і не мають спонсорів. Єдиний спосіб зберегти районку – передплатити її на 2023 рік!

Ми дякуємо усім нашим передплатникам. Коли читачі приносять квитанції на розіграш, ми чуємо багато хороших відгуків і вдячних слів, що попри все працівники редакції (яких залишилося лише двоє) не здаються і продовжують творити часопис рідного краю. Особлива подяка передплатникам з сіл, у яких нині немає листонош, а, натомість, працюють пересувні відділення. Ми розуміємо, що отримати передплачену газету – це справжній квест. На жаль, попри усі наші звернення з цього питання до представників Укрпошти, у багатьох селах ситуація не змінилася.

Попри підтримку наших постійних передплатників та багато теплих слів про газету та її працівників, останнім часом доводиться чути прикрі висловлювання: «Газету не передплачую, бо все читаю в Інтернеті». Ще більше вістян засмучує той факт, що про це нам говорять люди, з якими ми багато років і часто співпрацюємо. Тобто, коли потрібно вирішити якесь важливе питання чи висвітлити якусь тему, тоді газета і журналістська праця потрібні, а в інших ситуаціях, виходить, що ні! Усім, хто так вважає, хочемо сказати, що так не буває і підтримувати незалежних чесних журналістів потрібно завжди. Найменше, що для цього потрібно зробити – передплатити «Вісті». Якщо це можуть зробити люди поважного віку зі своєї пенсії, то люди, які мають роботу і хоч трішки люблять свій край – тим більше!

Тим часом марафон щедрих подарунків від улюбленої районки продовжується. У понеділок, 12 грудня, відбувся новий розіграш призів серед поціновувачів газети, які передплатили «Вісті» на 2023 рік. Цього разу розігрувався святковий комплект: патріотична чашка з символом 2023 року та мегапачка чаю на 100 пакетиків.

Отож, холодними зимовими вечорами гарячим чаєм з нових чашок зігріватимуться наші нові переможці: Ірина Костевська та Ольга Ништун з с. Видумка, Галина Мельничук з с. Веснянка, Наталія Полухіна з с. Ясна Поляна та Михайло Шакура з смт Пулини.

Чекаємо переможців розіграшу у нашій редакції і нагадуємо, щоб напередодні візиту до редакції зателефонували за номером 096 682 50 55 та узгодили деталі отримання подарунка.

Важливо! Редакція не виплачує грошовий еквівалент подарунків.

Наступний розіграш відбудеться 19 грудня. Тому поспішайте і у листонош чи у редакції «Вістей» улюблену газету передплачуйте! Також нагадуємо, що у 2023 році «Вісті» не залишать без подарунка жодного річного передплатника. Адже власники річних квитанцій зможуть подати у «Вісті» одне безкоштовне вітання (поминання чи згадування). Хто передплатив «Вісті» на пів року, зможуть отримати 50 % знижки на вітання у нашій газеті! Дякуємо за підтримку! Разом до Перемоги!

 

You cannot copy content of this page