Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 30 квітня

Масштабний тенісний турнір: у Пулинах відбулися змагання, в яких взяли участь команди зі всієї області

Минула субота стала епіцентром спортивних баталій у Пулинах. До нашого селища приїхали десятки тенісистів із різних районів Житомирщини, щоб продемонструвати свою майстерність та стати переможцями обласного турніру.

10 грудня на спортивній базі Пулинського ліцею за підтримки селищної ради, ГО ЖТО ВФСТ «Колос», Пулинської МО ВФСТ «Колос» відбулися змагання з тенісу настільного в залік Колосіади кращих спортсменів Житомирщини на честь пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України К. Марчука. У турнірі взяли участь збірні команди Ємільчинської, Овруцької, Лугинської, Курненської, Хорошівської, Житомирської, Пулинської територіальних громад та команда Житомирського державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Учасники змагань були поділені на групи: п’ять – чоловічих і три – жіночих. За результатами ігор за круговою системою по двоє кращих спортсменів потрапляли до фіналу, де і визначалися переможці та призери.

Після запеклих тривалих ігор збірна команда Пулинської громади у складі Анатолія Липка, Владислава Корзуна та Михайла Шакури здобула почесне друге місце турніру. Вітаємо наших спортсменів із таким результатом!

You cannot copy content of this page