Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 30 квітня

Пулинські футболісти взяли участь у благодійних турнірах на підтримку Збройних Сил України

У минулі вихідні спортсмени Пулинщини взяли участь у кількох благодійних турнірах, присвячених підтримці Збройних Сил України. Футболісти грали у Новій Борові та Романові. Під час поєдинків відбувався збір коштів для українських воїнів.

Про результати цих змагань нашому журналісту розповів голова МО ВФСТ «Колос» Михайло Шакура.

Бажана перемога пулинців

14 травня у селищі Нова Борова відбувся благодійний турнір із міні-футболу на підтримку Збройних Сил України. У змаганнях взяли участь шість команд: ФК «Пулини», ФК «Бульвар» з Житомира, ФК «Народичі», СК «Іршанськ», ФК «Нова Борова» та команда ветеранів Нової Борової.

Під час насиченого спортивного протистояння футболісти Пулинської громади зуміли обійти суперників та вибороти перемогу. Другу сходинку посіла команда «Бульвар», третю – ФК «Нова Борова».

Вітаємо спортсменів із перемогою!

Збірна команда ветеранів – серед лідерів змагань

15 травня у смт Романів відбувся черговий благодійний турнір із міні-футболу серед ветеранів, в якому взяли участь команди – «Баранівка», «Романів», «Любар», «Черняхів» і збірна команда Пулинської, Курненської та Довбиської громад.

Ветерани продемонстрували жагу до перемоги та потужну гру, яка подобається уболівальникам. У цих змаганнях перемогу здобула команда з Баранівки.

Другу та третю сходинку у турнірній таблиці зайняли футболісти з Черняхова та збірна команда Пулинської, Курненської та Довбиської ТГ, які показали повністю однаковий результат і лише жереб розставив їх по місцях.

Під час благодійного турніру було зібрано для ЗСУ 30 тисяч гривень.

Вітаємо ветеранів із хорошою та змістовною грою.

В обох турнірах команди-призери були нагороджені дипломами відповідних ступенів і кубками. Дякуємо за активну громадську позицію і за те, що гідно представляєте Пулинщину у поєдинках та долучаєтеся до ініціатив і доводите, що українці завжди й в усьому єдині.

You cannot copy content of this page