Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 30 квітня
icon clock14.02.2020
icon eye45
НОВИНИ

У Пулинській школі їдальня та спортивний зал визнані аварійними

Про те, що їдальня, яка водночас слугує актовою залою, та спортивний зал визнані аварійними і в них заборонене перебування учнів, батьки пулинських школярів дізналися 14 лютого під час загальношкільних батьківських зборів.

Саме у цих двох приміщеннях опорного закладу освіти, як виявилося в ході ремонтних робіт, аварійне перекриття. Про це розповіли директор школи Зоя Лисюк, начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук і очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк.

Вирішення виявлених проблем створить на певний час незручності, а також потребує додаткових коштів. Виступаючі просили з розумінням сприйняти цю ситуацію. Проте коли все буде залагоджено, школа стане однією з найкращих в області, а головне – безпечною і комфортною для учасників освітнього процесу.

У зв’язку з цим наступного тижня в Пулинській школі у їдальні перевірку проводитиме держпродспоживслужба, буде затверджено меню. Тому карантин у Пулинах продовжено, навчання відновиться у четвер, 20 лютого.

Гарячого харчування не буде. Але дітям надаватимуть харчування буфетного типу (чай, бутерброди тощо).

Директор школи сподівається, що з 1 вересня 2020 року вся будівля опорного закладу освіти повноцінно працюватиме. Також є надія, що будуть завершені ремонти внутрішніх туалетів. Селищний голова Олександр Гаврилюк зазначає, що обсяг робіт з термосанації та нових виявлених проблем надто великий, а державне фінансування надійде не так швидко, тож він прогнозує, що, можливо, це станеться в січні 2021 року.

-Щодо традиційної зустрічі випускників, яка проходить у березні кожного року, то вона не відміняється, – сказала Зоя Лисюк. – Цього року ми не зможемо її провести в нашій актовій залі, але будемо просити Центр культури та дозвілля селищної ради надати нам свій зал.

You cannot copy content of this page