Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 3 травня
icon clock18.10.2019
icon eye21
НОВИНИ

Зниклі дитячі картини повернули в школу мистецтв

Кілька тижнів тому у матеріалі “Загадково зникло понад 65 картин Пулинської школи мистецтв”  ми розповідали про прикру ситуацію, яка сталася у Пулинській школі мистецтв.

У п’ятницю, 13 вересня, з художнього відділу загадково зникло понад 65 дитячих картин. Ця подія викликала справжній резонанс у селищі. Під підозрою опинилися кілька працівників культури, які мали доступ до приміщення, адже поліцейськими слідів взлому замків не виявлено. І от нещодавно взяті роботи повернули.

Інформацію про крадіжку прочитала в районній газеті “Вісті” людина, яка взяла пакет із творчими роботами. Виявилося, що вона того дня, у п’ятницю 13-го, була у художньому відділі, спілкувалася з викладачем Оленою Рачкован. А потім ще раз повернулася і непомітно забрала пакет із дитячими картинами.

Дитячі картини, які повернули у школу мистецтв

– Пакет із творчими роботами взяла учениця Пулинської школи мистецтв. Вона того дня хотіла забрати свої малюнки. Викладач їй не дозволила цього зробити. І коли Олена Рачкован була в іншій кімнаті, то дівчина повернулася і забрала пакет, у якому, вона думала, були тільки її малюнки, – мовить заступник начальника Пулинського відділення поліції Батир Культачев.

– Була вражена тим, що таке скоїла ця дівчина. Ніколи б не подумала на неї, – мовить Олена Рачкован. – Коли усе з’ясувалося, то дівчина навіть не вибачилася та повернула лише частину взятих робіт.

You cannot copy content of this page