Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock14.08.2019
icon eye53
НОВИНИ

Депутати провели 24 сесію районної ради

Голова районної ради Анатолій Липко та голова райдержадміністрації Віктор Байда

14 серпня відбулася двадцять четверта сесія Пулинської районної ради 7 скликання. Вів сесію голова районної ради Анатолій Липко.

Перед самим початком сесії не було кворуму. Тож присутні з полегшенням зітхнули, коли до сесійної зали увійшов завжди дисциплінований, як вони називають, «наш старійшина» депутат Яків Романчук. За ним ще завітали кілька його колег. Тож із 26 обраних участь у сесії взяло 18 депутатів.

Доповідає начальник управління регіонального розвитку РДА Леонід Бабич

Серед питань, що виносилися на порядок денний, – хід виконання Програми економічного та соціального розвитку Пулинського району на 2019 рік, внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, створення архівної установи «Пулинський об’єднаний трудовий архів».

Присутні піднімали проблеми доріг, дискутували з приводу адміністративно-територіальної реформи, розбиралися куди зникли три велосипеди, які мали б бути у медпрацівників первинної медицини Соколівської ОТГ та чому приватний лікар, який бажає орендувати кімнату у приміщенні поліклініки, щоб надавати медичну допомогу пацієнтам, вже кілька місяців не може укласти договір оренди. Щоб розібратися у суперечливих питаннях, депутати вирішили створити комісії і вивчити справи більш детально.

You cannot copy content of this page