Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock13.04.2020
icon eye32
НОВИНИ

8 безкоштовних можливостей для жителів Пулинського району, які стануть у нагоді під час карантину

Період карантину може стати часом нових можливостей. Щоб не нудьгувати в ізоляції, Ви можете скористатися корисними та цікавими безкоштовними Інтернет ресурсами, пройти курси. Вони допоможуть дітям підтягнути навчання, а дорослим – отримати нові навички та знання. Якщо у Вас  вдома добре працює Інтернет – пропонуємо скористатися підбіркою поданих нами ресурсів:

1.Prometheus

Найвідоміша українська онлайн-платформа, заснована в 2014 році. Тут можна знайти лекції з історії і курс з основ програмування від Гарвардського університету і навіть курс про коронавірус. Про школярів на Prometheus теж потурбувалися: тут є добірка курсів для підготовки до ЗНО.

2.Підготовка до ЗНО з мови, історії, математики, фізики, хімії та інших предметів

У нагоді учням та вчителям стануть такі ресурси:

Студія онлайн освіти ЕdEra; ILearn; Khan Academy – уроки з всесвітньої історії, природничих наук, мистецтва, математики. Українською мовою тутПроект DESK – відеолекції з природничих наук та математики для 5-11 класів. Ютуб канал ТопШкола – онлайн-уроки з математики та фізики для 5-11 класів. Канал «Рада» і YouTube канал Міністерства освіти і науки України проводять трансляцію лекцій з української мови і літератури, біології, математики, історії України

3.«Розумники»

«Розумники» – це портал, на якому розміщені інтерактивні завдання з мови та математики для учнів початкової школи. Завдання з ресурсу можна скачати на планшет, а потім виконувати їх офлайн. На період карантину відкрито безкоштовний доступ до всіх завдань.

4.ClassDojo

Завдяки ClassDojo  у кожного учня є сторінка, на якій накопичуються зроблені його завдання. Учитель може завантажити завдання, прокоментувати як його виконувати. Педагог вказує в якій формі треба надіслати відповідь: фото сторінки зошита, малюнок, відео (розповісти вірш, переказати текст або висловити думку з якогось питання), а також поставити оцінку.

5. Google Classroom

Google Classroom дозволяє не тільки спілкуватися з учнями, але і створювати свої власні завдання, прикріплювати мультимедійний контент, спільно працювати над документами.

6.Pinterest

На сайті https://www.pinterest.com любителі рукоділля знайдуть велику кількість ідей для цікавих, корисних та оригінальних поробок і відео майстер класів з їх виконання.

 

7.Школа Лідерства, Англійський розмовний клуб Пулинського громадського центру

Для підлітків у Пулинському громадському центрі проводять онлайн зустрічі, під час яких піднімаються актуальні і важливі теми, в хлопців і дівчат розвиваються лідерські якості, вміння нести відповідальність за свої вчинки, висловлювати свої думки.

Для дорослих бажаючих підтягнути знання з англійської мови є можливість поспілкуватися в Англійському розмовному клубі.

Заняття проходять у програмі Zoom. Для того, щоб долучитися до занять, потрібно зареєструватися. Контакти для проходження реєстрації: Надія Сірик +380974090373 nadiyasiryk@gmail.com; Яна Вознюк +380 (97) 916 99 03; yanavoznyuk19@gmail.com

8. Coupdecoeuronline

Для гурманів та любителів приготувати щось смачненьке та потішити своїх близьких кулінарними шедеврами в нагоді стане кулінарний сайт https://coupdecoeuronline.com/lessons/free. Ви можете переглянути безкоштовні відеоуроки від майстрів-кондитерів і більше дізнатися про техніки створення різноманітних смаколиків.

Бережіть себе, залишайтеся вдома! Нехай час карантину подарує Вам багато теплих хвилин родинного спілкування, а Інтернет ресурси допоможуть урізноманітнити Ваше дозвілля!

You cannot copy content of this page