icon clock04.06.2024
icon eye1742
ЛЮДИ НОВИНИ

37-річний воїн загинув під час ракетного обстрілу: подробиці загибелі Героя із Кошелівки Дмитрія Талька

Пулинську громаду знову сколихнула жахлива звістка з передової. На Донеччині 2 червня загинув воїн із села Кошелівка Дмитрій Талько. Про це журналісту медіацентру «Вісті» розповіли у шостому відділі Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Захисник із Кошелівки був призваний на військову службу по мобілізації 10 жовтня 2022 року. Під час виконання бойових завдань завжди був вірний присязі, у боях за Батьківщину виявляв стійкість та мужність.

За період військової служби Дмитрій Талько зарекомендував себе з позитивного боку. Функціональні обов’язки виконував на відмінно, мав авторитет серед колег і підлеглих, підтримував у підрозділі моральний дух бійців і з легкістю вирішував складні питання.

2 червня 2024 року сталося найстрашніше. Поблизу населеного пункту Лиман Краматорського району Донецької області вороги із ракет обстріляли переправу. Наш земляк загинув від отриманих поранень.

За інформацією Кошелівського старостату, Дмитрій Талько народився 16 травня 1987 року у с. Кошелівка, де минули його дитячі роки і юність. У цивільному житті був водієм і мав родину.

Похоронять воїна із Пулинської громади у Бердичеві, де мешкає сім’я Героя.

You cannot copy content of this page