Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 19 березня
icon clock09.01.2023
icon eye5406
ЛЮДИ НОВИНИ

26-річний воїн на щиті повертається додому: на Донеччині загинув військовий із багатодітної родини Андрій Ганчук 

9 січня у Пулинську громаду надійшла скорботна новина. У кривавій війні наш рідний край втратив доброго, усміхненого, молодого патріота, військовослужбовця Збройних Сил України, жителя села Бабичівка Андрія Ганчука. 6 грудня 2022 року хлопцеві виповнилося 26 років…

– Чорний ворон смерті забрав від нас 26-річного воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, – розповідає очільниця Бабичівського старостинського округу Валентина Бовсунівська. – Андрій був надзвичайно добрим хлопцем. Жив у селі Бабичівка. Мав шістьох сестер і братів. Батько рано помер, тому був найстаршим чоловіком у родині і завжди допомагав матері піклуватися про інших дітей. На війну вирушив не один: незалежність України також виборює молодший брат – 21-річний Богдан.

Андрій Ганчук загинув 5 січня у бою біля міста Соледар Донецької області.

Пулинська селищна рада та уся громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі рідних і близьких, висловлює щирі слова співчуття родині та схиляє голови у глибокій скорботі. Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника, який віддав життя за Незалежність і територіальну цілісність країни.

Світлий спомин про вірного сина України Андрія Ганчука залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив, поважав. Нехай Господь прийме воїна у свої обійми, втамує біль втрати рідних і близьких.

Світла і вічна пам’ять Герою!

You cannot copy content of this page