Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня

26-29 червня відбудеться Пулинський лавандовий фестиваль

Запашні квіти лаванди знову вітатимуть відвідувачів Пулинського громадського центру на Пулинському лавандовому фестивалі. Проте, зважаючи на ситуацію з пандемією коронавірусу, захід відбудеться в новому форматі – триватиме не один, а аж чотири дні: 26-29 червня.

Про це нам розповіла організаторка фестивалю, голова правління Пулинського громадського центру Надія Сірик.

-На фестиваль чекало багато людей. Діти, які відвідують нашу творчу студію, рік готувалися: робили іграшки, мило ручної роботи. Бабусі з Будинку для вдів шили вироби, – ділиться пані Надія. – Нам телефонували з різних куточків України і запитували чи буде Лавандовий фестиваль у цьому році. І він буде! Трохи іншого формату – без концерту, великої кількості людей. Це буде мальовнича локація для відвідин родиною чи з друзями. Можна буде зробити фотосесію на фоні лаванди. Щороку знімки виходять дуже гарними. Хоча тут немає лавандових полів, до них треба далеко їхати, але в нас можна гарно провести час на природі, милуючись квітами.

Працюватиме сувенірна палатка, де можна буде придбати щось миле та приємне собі на згадку. Також будуть у наявності букетики лаванди та сухі квіти.

Довкола так багато неспокою і проблем. Людям потрібен позитив! – вважає Надія Сірик і запрошує бажаючих завітати на Пулинський лавандовий фестиваль.

Участь у фестивалі можлива виключно за попереднім записом, групою не більше 8 осіб. Аж 4 дні: 26, 27, 28, 29 червня. Щоб отримати додаткову інформацію та забронювати свою дату і час, звертайтеся за тел.: 097 91 69 903 (з 9:00 до 19:00).

На знімках з архіву редакції – моменти минулорічного Пулинського лавандового фестивалю

You cannot copy content of this page