Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня

11 юних художниць Пулинщини здобули перемогу в конкурсі мистецтв

У жовтні цього року викладач художнього відділу Пулинської школи мистецтв, учитель ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Леонід Фесенко надіслав у місто Тернопіль на УІІ Всеукраїнський дистанційний конкурс мистецтв «Золотава осінь» 11 робіт своїх вихованок.

Конкурс ініційований Творчою спілкою «Асоціація діячів арт-мистецтв України» з метою виявлення і розкриття талантів, підтримки їх творчої діяльності; формування високої індивідуальної мистецької культури, популяризації серед дітей та молоді змістовного культурного дозвілля; виховання любові до української культури та мистецтва; поглиблення знань про традиції нашого народу.

-Від організаторів на початку листопада надійшла неймовірно приємна звістка: журі високо оцінили усі роботи наших дітей! – поділився радісною новиною Леонід Фесенко. – Конкурс проходив у 12 номінаціях, серед них – «Живопис», «Графіка», «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Колаж», «Образотворче мистецтво» та інші. Було 6 вікових категорій: 3-6 років; 7-10; 11-15; 16-20; від 21 року; 6 вікова категорія (для колективних робіт). Нам подякували за участь у конкурсі та повідомили, що незабаром надішлють нагороди переможницям. Дипломи та призи ми плануємо вручити в урочистій атмосфері.

Ось імена талановитих дівчаток, які вибороли перемогу:

Учениці художнього відділу Пулинської школи мистецтв (3 клас), викладач Л.В.Фесенко:

Інна Олійник, Ніка Куліковська, Дарина Семеній, Уляна Яременко, Карина Волощук – 1 місце;

Олександра Жура – ГРАН-ПРІ.

Вихованки Пулинської школи мистецтв (1 клас):

Юлія Острогляд, Сабіна Анна Дмуховська – 1 місце.

Учениці ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учитель Л.В.Фесенко:

Поліна Яременко – 1 місце;

Анастасія Туровець, Анастасія Грибан – ГРАН-ПРІ.

Нехай успіх окрилює дівчаток і дарує творче натхнення, спонукає до розвитку талантів із допомогою та наставництвом їхнього видатного вчителя. Нових вам здобутків!

You cannot copy content of this page