Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock27.05.2020
icon eye38
НОВИНИ

Як зменшити ціну на воду в Пулинах на думку жителів громади?

23 травня у Фейсбуці наш журналіст звернувся до жителів Пулин із таким запитанням: «Що потрібно зробити для того, щоб ціни на послуги водопостачання та водовідведення не зростали у Пулинах?». Також кореспондент запропонував такі варіанти відповідей: 1) зменшити собівартість надання послуг; 2) залучити додаткове фінансування «Пулинського водоканалу» за рахунок бюджету Пулинської селищної ради; 3) змінити керівництво комунального підприємства; 4) ваш варіант.

Протягом трьох днів в опитуванні взяли участь 54 людини. Половина з них обрали другу відповідь. Чи можливий такий варіант? З цим запитанням журналіст звернувся до посадовців Пулинської селищної ради.

Начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак розповіла, що селищна рада прийняла комплексну програму підтримки комунального підприємства та періодично фінансує «Пулинський водоканал». Так, від початку 2020 року на поповнення статутного фонду перераховано 18 тисяч гривень.

– У 2019 році «Пулинський водоканал» від селищної ради для забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства отримав 505 811 грн, на забезпечення функціонування комунального підприємства – 100 тис. грн, – мовить Людмила Сак. – У цьому році ще маємо перерахувати 32 тис. грн на поповнення статутного фонду комунального підприємства.

 

You cannot copy content of this page