Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня

Айкідисти в Андріївці показали свої знання і вміння

19 грудня в селі Андріївка в спортивному залі школи для послідовників японського бойового мистецтва Айкідо відбулася важлива подія. 13 учнів та учениць: 4 – з Житомира та 9 – з Андріївки складали іспит, під час якого демонстрували фізичну підготовку, знання та вміння.

Перед початком випробувань інструктор Олександр Білогрудов надав хлопцям і дівчатам настанови та підбадьорив, щоб не хвилювалися й гідно трималися перед комісією.

Атестувати дітей і молодь до Андріївки прибули Президент Національної федерації Айкідо Айкікай Ігор Снітівкер та Президент Житомирської обласної федерації Айкідо Юрій Горкуша.

За хлопців і дівчат уболівали їхні рідні та наставник. Олександр Білогрудов поділився з нами, що планує відкривати клуб Айкідо і в Пулинах, як тільки вдасться вирішити питання приміщення.

-Ми маємо забирати дітей з вулиці, давати їм надію, що життя – не сіре, і майбутнє – в наших руках, – говорить Олександр Білогрудов. – Спорт допомагає в житті не лише перемагати, а й гідно приймати поразку. Я вважаю, що діти мають вчити різні науки, мови, але ще необхідно також займатися спортом, який дає людині міцний стрижень!

You cannot copy content of this page