Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock21.07.2022
icon eye40
ЛЮДИ НОВИНИ

Щасливий фінал: освітянин із Пулин отримав загублені речі завдяки редакції «Вісті»

Щось загубили? Газета «Вісті» допоможе повернути зниклу річ! У цьому нещодавно переконався мешканець Пулин Юрій Семеній, який втратив пакет із речами.

На сторінках районки кілька років успішно функціонує «Бюро знахідок». Люди, які щось втратили чи знайшли, приносять свої знахідки та розповідають про них і спільно шукаємо їхніх власників. До вашої уваги – нова історія зі щасливим фіналом.

– Того дня їхав велосипедом повз ставок біля Бровара, – розповідає освітянин Юрій Семеній. – Послизнувся на глеї, зачепився сумкою за гілку аличі, ще одна стьобнула в обличчя. Тому не відразу помітив зникнення пакета з речами. Через декілька хвилин повернувся, та нічого не знайшов.

Після безрезультатних пошуків чоловік вирішив звернутися до редакції газети «Вісті», де функціонує «Бюро знахідок».

– Якось я теж приносив сюди кілька разів знайдене. Тільки відкрив двері редакції й розповів про свою біду, як відразу отримав свій пакет із речами, – мовить далі Юрій Семеній. – Взагалі я читач «Вістей» з багаторічним стажем. Але, на жаль, у цьому році не передплатив газету, лише купував один чи два номера в місяць. Тому не знав, що пакет мій уже знайшли. Отож відразу поновив підписку місцевого видання до кінця року. Дуже  вдячний команді Пулинського ЗМІ за допомогу. Особлива подяка не байдужій людині, яка знайшла мої речі та віднесла до редакції. Бажаю усім вам нічого не губити, а тільки знаходити і приносити до «Бюро знахідок». Підписуйтесь на рідну газету «Вісті», яка допомагає нам у біді та робить наше життя щасливішим!

You cannot copy content of this page