Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock07.09.2021
icon eye30
НОВИНИ

Школярки з Соколова прикрасили зупинку яскравими малюнками

Гостей будь-якого міста чи села першою «зустрічає» зупинка громадського транспорту, а її вигляд може багато повідати про мешканців населеного пункту. Ще донедавна зупинка поблизу Соколова нічим не вирізнялася, а тепер дивує подорожуючих своєю красою та національним колоритом. «Вісті» дізнавалися, хто доклав зусиль, щоб зробити це громадське місце чистим і затишним, вбравши його в символічні різнобарвні шати.

Очільниця Соколівського старостинського округу Алла Халімовська розповіла, що зупинку облагороджували спільними зусиллями: «Працівники нашого старостату підремонтували дах зупинки, побілили та привели територію навколо у належний стан, – розповідає Алла Халімовська. – Розфарбувати стіни різнобарвними малюнками ми попросили талановитих учениць Соколівської школи Камілу Костіну, Валентину Медцову та Інну Цілик. Навести контури візерунків дівчатам допомогла Тетяна Фещук. Юні художниці дуже хвилювалися, ретельно обирали малюнки та вклали у цю роботу свою душу. Мабуть тому вийшло дуже гарно!».

Щоб віддячити дівчатам за створену ними красу, на святі приуроченому ювілейній річниці Незалежності України, їх відзначили грамотами та подарунками. Алла Халімовська також зазначила, що на подяку також заслуговує пані Люба, котра поблизу зупинки посадила три смереки та квітник. «Коли люди бачать, що за цим місцем доглядають, то і самі значно менше смітять», – зазначила очільниця старостату.

You cannot copy content of this page