Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock12.05.2021
icon eye36
НОВИНИ

Чоловік побив жінку: потерпіла потрапила до лікарні

Подія сталася у селі Теньківка. У результаті раптової суперечки чоловік спричинив жінці тяжку травму, з якою потерпілу 30 квітня госпіталізували до лікарні. Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

До відділення поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про госпіталізацію 48-річної мешканки с. Теньківка. У жінки діагностували серйозну травму внутрішніх органів. Їй провели оперативне втручання.

Працівники слідчо-оперативної групи Хорошівського відділення поліції, які працювали на місці події, з’ясували попередні обставини. За отриманими відомостями, до спричинення тілесних ушкоджень потерпілій причетний її 49-річний співмешканець. Час від часу у пари виникали суперечки. Черговий такий конфлікт закінчився тим, що чоловік вдарив жінку палицею. А за кілька днів у неї погіршилося самопочуття і довелось звернутись за медичною допомогою.

За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Свою вину чоловік визнав. Триває досудове розслідування. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

You cannot copy content of this page