Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock22.01.2021
icon eye26
НОВИНИ

Чоловік за розбещування дочки отримав реальний термін ув’язнення

На Пулинщині чоловік вчиняв розпусні дії щодо дівчинки. У 2020 році матір звернулася до правоохоронних органів. Про це наш журналіст раніше писав у матеріалі «Батько протягом кількох років розбещував малолітню дочку».

І от нещодавно Житомирський апеляційний суд виніс вирок. Подробиці – у матеріалі.

– Усе почалося влітку 2010 року. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння вечірньої пори скоїв фізичні розпусні дії до своєї малолітньої доньки. Про вказані обставини потерпіла розповіла матері. Однак за вказаним фактом жінка до поліції не звернулася, – розповідає прокурор Сергій Бенедисюк. –Затим дії інтимного характеру відносно дитини неодноразово повторювалися протягом семи років поспіль. Про нові випадки дочка нікому не розповідала.

У 2020 році дівчинка наважилася знову розповісти матері. Тоді жінка звернулася до поліції. Під час судового засідання чоловік свою вину визнав повністю. Суд виніс вирок – 5 років позбавлення волі з іспитовим строком.

– Не погоджуючись з цим рішенням, прокуратура подала апеляційну скаргу щодо скасування цього вироку та призначення реального терміну відбування покарання, – мовить далі Сергій Бенедисюк. – І от 22 грудня 2020 року Житомирський апеляційний суд виніс вирок чоловіку – 5 років позбавлення волі.

You cannot copy content of this page