Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock25.11.2021
icon eye37
НОВИНИ

Чи готові комунальні служби громад Пулинщини до сніжної зими?

Наближається зима. 23 листопада на Пулинщині випав перший сніг, який до ранку наступного дня розтанув. Жителі громад пам’ятають, як у лютому 2021 року через значні опади були труднощі з розчищенням заметів на дорогах. Тож комунальникам потрібно бути готовими до будь-яких несподіванок погоди.

Чи готові комунальні служби громад до сніжної зими? Про це дізнавався наш журналіст.

– 24 листопада ми отримали на баланс комунального господарства новий трактор, до якого плануємо найближчим часом купити лопату для розчищення доріг від снігу, – розповідає очільниця комунального багатофункціонального обслуговуючого підприємства Курненської сільської ради Любов Швайківська. – На випадок ожеледиці маємо запас піску. Тому справжня зима нас не застане зненацька. Ми готові до раптового погіршення погодніх умов!

Минулої зими у населених пунктах Пулинської громади дороги від снігу чистили 13 одиниць техніки, а для боротьби з ожеледицею використали близько 70 т пісково-сольової суміші. Про це розповів начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, земельних відносин та інвестиційної діяльності Пулинської селищної ради Іван Кайданюк.

– До майбутніх потужних снігових опадів ми також готові, – зазначає Іван Кайданюк. – На дорогах одночасно зможе працювати не менше 12 одиниць снігоочисної техніки. Крім того, маємо запас пісково-сольової суміші – близько 100 тонн. Тому наша комунальна служба у повній «бойовій» готовності на випадок ускладнення погоди взимку.

You cannot copy content of this page