Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 16 квітня
icon clock04.07.2022
icon eye101
ЛЮДИ НОВИНИ

Чергують через добу та їздять на полігон: як працюють пулинські поліцейські під час воєнного стану

Нещодавно на Житомирщині відбулося реформування поліції. У Пулинах створено сектор поліцейської діяльності №1. Його очолює Роман Бенедюк. Він розповів нашому журналісту про роботу правоохоронців під час воєнного стану.

– Протягом останніх двох років ми пережили непрості часи карантинних обмежень. Нині – у країні війна. Національна поліція була та лишається з народом у важкій боротьбі з ворогом. Завдяки роботі поліцейських нам вдається зберігати порядок у громадах Пулинщини, – мовить Роман Бенедюк. – Нині у секторі поліцейської діяльності №1 працює чотии дільничних офіцери Наталія Григорчук, Максим Полюшкевич, Вікторія Бондарєва, Юрій Єрега, чотири працівники сектору реагування патрульної поліції Богдан Дмитренко, Олександр Іщенко, Григорій Буряченко та Роман Словіцький. Моїм заступником є Віталій Шевчук. Наш колектив – наче маленька дружна родина, в якій кожен підтримує один одного та забезпечує правопорядок у громадах Пулинщини!

Від початку 2022 року поліцейські на території Пулинської та Курненської громад виявили більше 1000 адміністратвиних правопорушень та розкрили 10 кримінальних злочинів.

Під час воєнного стану поліцейські чергують через добу. Щотижня працівники поліції вирушають на військовий полігон для навчання, щоб бути готовими у будь який момент відправитися у зону бойових дій.

– У сьогоднішній складний період життя найвищою оцінкою діяльності поліцейських стала довіра і повага людей. З кожним днем – ця довіра зростає! – каже Роман Бенедюк. – Тому щиро дякую колегам за їхню роботу. У день професійного свята зичу усім вам та вашим родинам миру, міцного здоров’я, більше позитивних новин, професійного зростання та Божого благословення! Слава Україні! Героям Слава!

You cannot copy content of this page